OM

Jeg er stillet op til Folketinget i alle Nordsjællands Storkreds 6 valgkredse, så man kan stemme på mig over hele Nordsjælland.

Har en lang og praktisk erfaring fra det private erhvervsliv – så jeg vil være et friskt pust ude fra virkeligheden, som jeg gerne ser udvikle sig en en mere liberal retning.

LA-historie
  Medlem siden 2010
  Lokalformand LA Egedal 2012-13 og igen fra 2014
  Kandidat til KV13
  Kandidat til FV15

Personligt
52 år, bor i Stenløse (Egedal-Furesø kredsen), far til to voksne
sønner. Uddannet HD-Regnskabsvæsen og HD-Finansiering.
Har arbejdet i 30 år med økonomi, ledelse, skat, IT, personale,
indkøb og logistik. P.t. som controller i amerikansk IT virksomhed.


Politisk udgangspunkt

Tommy og Bendt i laden

Mit – og Liberal Alliances – politiske virke bygger især på fire grundpiller.

  1. En liberal livsanskuelse, som lægger vægt på den personlige frihed, som består af en aversion mod tvang og overgreb, også fra Staten, og ønsket om uafhængighed (af Staten).
  2. Ønsket om at hjælpe de virkeligt udsatte. Lad os stoppe med at middelklassen bevilger sig selv diverse støtteordninger – som vi jo selv betaler. Koncentrer hjælpen til dem der virkelig trænger.
  3. Fakta om tingenes tilstand skal være i orden, så vi ikke agerer på antagelser og mavefornemmelser. Nogle gange kan forskellige hensyn stride mod fakta, men det skal være bevidst valg der foretages.
  4. Pragmatisme, her forstået på den måde at det jeg ønsker gennemført skal virke efter hensigten (ingen symbolpolitik her).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>